Vacatures

Aluproducts BV. Is een bedrijf dat een schat aan ervaring heeft in het fabriceren  / produceren van aluminium gevel elementen, dubbelwandige dakgoten, aluminium zetwerk en andere beplatingen. Uitsluitend van aluminium

Bouwkundig Calculator:

Wij zijn per direct op zoek naar een bouwkundig calculator. In deze functie ga jij de prijs bepalen van de bouwonderdelen aan de hand van bestek, bouwkundige tekeningen en andere gegevens.

Daarnaast ga jij bepalen wat en hoeveel materialen en personeel er nodig is. Al deze gegevens worden vervolgens verwerkt in een begroting, daarbij worden toegevoegd: algemene bouwplaats kosten, algemene kosten, de winst, het risico etc. Ook het opstellen en uitbrengen van offertes valt onder jouw taken pakket. Je schakelt met alle nodige partijen zoals projectleiding, werkvoorbereiding en leveranciers. Je bent een belangrijke schakel bij het wel/niet realiseren van het bouwproject.

  • In het bezit van een B(E) rijbewijs.
  • Gewend zelfstandig en in teamverband te werken.
Montage medewerker : 

Wij zijn op zoek naar handige montage medewerkers voor het monteren van onze aluminium bouwproducten.

  • Handige veel kenner met 2 rechterhanden
  • In het bezit van een B(E) rijbewijs
  • Flexibele en geen 7 tot 5 mentaliteit
  • Ervaring in de montage en/of bouwplaats

In korte tijd zullen we jou opleiden tot een zelfstandige monteur en zullen we jou leren monteren, knippen en zetten. Ben je recht door zee, stressbestendig, kun je omgaan met problemen en wil je meedenken in oplossingen, dan zijn we zeker op zoek naar jou.

Reageer op deze vacature door middel van een sollicitatiebrief met CV en mail deze naar : sollicitaties@dndaluproducts.nl